Om oss

ApoFemme er et svenskt aksjeselskap med hovedkontor i Helsingborg. Vi har nøye valgt den riktige leverandøren som kan leverere de beste produktene. Vi kommer aldri bruke oss av de billigste produktene da vi tenker på våre kunder først og fremst, din sikkerhet og tilfredshet, noe som er det viktigste for oss. Våre produkter er tilgjengelige over hele verden og er produsert i Europa og oppfyller alle EUs krav.

Hva vi står for

Vi på ApoFemme står for kvalitet og trygghet. Vi som grunnla Apofemme har selv vært i behov av menskopper, men aldri vært fornøyd med det vi har testet. Vi følte det var et stort behov for å starte ApoFemme for å tilby kvalitet i stedet for kvantitet per minutt. Vi er stolte av våre produkter og håper at vi kan forenkle ditt liv med våre produkter.

Om ApoFemme

Vi ønsker å selge de beste produktene fra Europa der menskopper har vært stort i mange år og brukt mot forskjellige symptomer. Vi vet at menskopper er noe som hjelper mange mennesker over hele verden. Vi streber etter å finne nye mennesker som ikke har testet menskopper tidligere, for å hjelpe dem med sine problemer med hjelp av våre produkter. Vi på Apofemme vil at du skal kjenne deg bra, derfor selger vi bare de beste produktene.

Philip Hultberg – Grunnlegger av Apofemme

Vår visjon med ApoFemme

Vi ønsker å forandre menneskers velvære ved å tilby produkter til kvinner av høyeste kvalitet. Vårt mål er å forenkle og oppnå en bedre helse i ditt hverdagsliv.

I år 2022 vil vi på ApoFemme være den største i Europa innen e-handel med fokus på Kvinneprodukter.