Menskopp pris

Menskopp pris – Hva koster en menskopp?

Det finnes mange forskjellige merker av menskopper. Noen er bedre enn andre, men ikke nødvendigvis for deg. Det viktigste er at du finner en menskopp som du kjenner deg fornøyd med. Prisen vil du ha igjen. Husk at prisen på en menskopp inkluderer mange måneders bruk, kanskje til og med år. Sammenlign dette med hva du betaler hver måned for tamponger og bind. Sett fra dette synspunktet er menskoppene en utrolig billig mensbeskyttelse.

Et tilfredsstillende menskopp pris

Et rimelig menskopp pris er mellom 100 og 300 kroner. Faktisk kan det variere 200 kroner mellom to forskjellige modeller som ligner på hverandre. Hvis du lurer på hvorfor det er så stor forskjell, så skal du vite at prisen avhenger mye på kvaliteten som menskoppen tilbyr. Materialet kan variere og også utformingen.

Når du kommer i gang med menskopper vil du innse at en så liten ting som formen på den nedre delen av koppen kan ha stor betydning for deg. Dersom du velger en menskopp med et design som gjør det vanskelig å få den ut, angrer du at du ikke la til noen ekstra tiere for å få en modell som er enklere å håndtere.

Du kan altså ikke stirre deg blind på prisen. Du må starte med å undersøke hvilken funksjon som er viktig for deg. Du kan også vurdere ting som om du bare vil ha økologisk materiale og lignende. Det er slike ting du kan få betale mer eller mindre for.

Glem ikke tilbehør!

Til menskoppen kan det finnes tilbehør som du kanskje vil legge til. Hvis du er veldig nøye med hygienen, kan du for eksempel kjøpe steriliseringstabletter til vask av koppen mellom hvert bruk.

Et annet tilbehør er en garanti som gjør at du kan bytte koppen din hvis den ikke passer. Det kan jo være slik at du kjøper en mindre modell, men faktisk trenger en større størrelse. Da kan det være irriterende at du ikke kjøpte muligheten til å bytte.

Noen ganger inkluderes muligheten for å bytte i angitt menskopp pris, og noen ganger får du legge til en slant for å få denne tjenesten. Det lander for det meste rundt samme pris. For deg som aldri har brukt denne typen mensbeskyttelse, kan det være lurt å betale litt mer for at det skal bli riktig. Det tjener du på lengre frem når du vet nøyaktig hva du trenger.

Når du får en bedre idé om hva slags menskopp som passer deg best, kan du dra nytte av rabatter som dukker opp. For eksempel kan du få en bedre pris når du ikke vil ha garantien, og vet at du ikke trenger å sende produktet tilbake.

Hva får du for prisen?

Det du alltid må spørre deg selv er hva du får for prisen. Selv om formen på en menskopp ser for det meste ut på en bestemt måte, kan den ha detaljer som gjør forskjell. Før du kjøper en menskopp skal du lære deg mer om dette.

Vær nøye med at menskoppen motsvarer dine behov og krav. Det finnes ikke noe poeng å kjøpe til lavest pris og deretter få et produkt som du ikke vil bruke fordi det ikke er behagelig. I stedet sats på høy kvalitet og en menskopp som du virkelig vil få bruk for.

Det er når du bestiller riktig produkt du vil begynne å spare penger. Når du kjenner deg trygg og ikke engang bruker truseinnlegg som ekstra barriere, sparer du penger på å ikke kjøpe vanlige mensbeskyttelser. Det er også noe du bør ta med i beregningen av din menskopp pris. Det handler ikke bare om hva du betaler, men også hva du vil spare på dette kjøpet. Neste måned og mange år framover…

Köp din Apofemme menskopp här

APOFEMME FAQ

Sikker betaling med

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta aller siste produkter og tilbud