Menskopp best i test

Menskopp best i test – Hvilken skal jeg velge?

Hos oss finner du den menskopp som har fått best i test, men du bør være oppmerksom på at tester ikke handler om å utpeke en vinner som passer for alle. Hvis du vil lese menskopp best i test artikler, må du huske på at du har spesifikke krav og behov. Dersom du allerede har testet en bestemt modell, kan det hende du har synspunkter. Dette vil gjøre det lettere for deg å finne den rette menskoppen.

Men selv de som aldri har brukt menskopp kan få ut en hel del fra menskopp best i test, som spesifikke saker, og den tar opp viktige ting som hvordan du bruker koppen og hvilke fordeler den gir. Her er det viktigste å huske på når du leser testen og prøver å finne ut hvilken menskopp som er best.

Enkel å sette inn

Det skal være lett å sette inn en menskopp. Dette er noe som menskopp best i test bør ta opp. For enkel innsetting av koppen skal den være lett å brette. At den er myk er ikke noe problem. Da den har en bra design så sitter den på en måte som gjør at den ikke lekker.

Størrelsen på koppen handler mest om passform. Det er få som blør så mye at de vil fylle opp en liten kopp på noen timer. Men selvfølgelig finnes det alltid unntak. Når du kjøper en menskopp skal du vurdere hvilken modell som passer best for deg.

En retningslinje er at kvinner som har født barn trenger en større størrelse. Men dette er ikke alltid tilfelle. Test deg frem slik at du finner koppen som er enklest å sette inn. Hvis du skal lese tester bør du alltid vurdere hvordan menskoppen opplevdes ved innsetting. Hvis det var vanskelig og krevde mange forsøk så kanskje den har et design som ikke er så smart.

Lett å ta ut

Det skal også være lett å ta ut en menskopp. Her kommer den nedre delen av koppen få betydning. Mange best i test viser at koppene som har en rillet tapp er foretrukket. En liten større knott nederst kan også gjøre det lettere for å ta tak i koppen.

Nå kommer ikke din menskopp sitte veldig langt opp så den skal ikke være vanskelig å få tak i. Men en knott eller en rillet nedre del som du kan få tak på når det er litt glatt er ikke så dumt. Dette er også til hjelp hvis du trenger å justere koppens posisjon ved å vri den litt.

Mulighet for å bytte menskopp

Noe som hver menskopp best i test må nevne er muligheten til å bytte. Det finnes firmaer som gir deg rett til å bytte ut din menskopp hvis den ikke passer. Noen ganger får du betale litt ekstra for dette, og det bør du kanskje gjøre. Hvis du er ny på menskopper, kan det være bra å sende tilbake og få en annen størrelse.

Men vær ikke så rask til å bytte koppen. Mange ganger er det slik at det føles litt uvant i begynnelsen. Du kanskje ikke setter inn koppen riktig, og du må øve inn teknikken for å plukke den ut. Dette kan ta noen forsøk. På grunn av dette er det bra med menskopper som du kan bytte etter noen måneders tid. Du kan trenge minst 3 menstruasjoner for å finne ut om menskoppen fungerer som den skal for deg.

En personlig opplevelse

Det vi aldri kan komme fra er at opplevelsen av menskoppen er veldig subjektiv. Du kan alltid lære deg mer av menskopp best i test, men til syvende og sist er det din egen opplevelse som blir den viktigste. Ta en titt på saker som pris, kundeservice og smarte detaljer som en rillet tapp for bedre grep. Det er noe som kan ses som objektivt og detaljer som kan gjøre ditt menskopp kjøp vellykket.

APOFEMME FAQ

Sikker betaling med

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta aller siste produkter og tilbud