Fordeler med menskopp

10 fordeler med menskopp

Det finnes mange fordeler med en menskopp fra Apofemme. Mange er ofte skeptiske til bruk av menskopp i begynnelsen. Prøv selv og la menskoppen overbevise deg. Her har vi samlet de 10 største fordelene med å bruke menskopp.

 1. Færre skift med menskopp
  Hvis du er lei av å stadig vekk skifte bind og tamponger, er menskopp løsningen. En av de største fordelene med menskoppen er at den kan sitte inne i opptil 12 timer. Med menskoppen kan du sove uforstyrret og redusere antall toalettbesøk.
 1. Den er hygienisk
  Medisinsk silikon er svært hygienisk. Silikonet er dessuten skånsom mot skjedens følsomme slimhinner. Det er viktig at hendene er rene når du håndterer, setter inn og fjerner menskoppen. Dette er et svært godt valg med tanke på intimhygienen din.
 1. Menskoppen føles komfortabel
  Når menskoppen er riktig plassert, kjenner du den ikke en gang. Du kan trene, bade og leve som normalt uten å bekymre deg for at mensbeskyttelsen skal lekke. Menskoppen følger alle bevegelsene dine.
 1. Du trenger ikke bind og tamponger.
  Med en menskopp trenger du ikke kjøpe bind og tamponger. Med menskoppen har du full kontroll over menstruasjonen din. Menskoppen tømmes, skylles og settes på plass igjen. Koppen passer både til de første mensdagene med kraftig blødning og til de siste dagene med mindre blødning. Det ene utelukker likevel ikke det andre. Noen foretrekker derfor å bruke menskopp de første dagene med kraftig blødning og annen mensbeskyttelse på slutten av mensperioden.
 1. Du kan bade med menskopp
  Du kan trygt bade med menskopp. Menskoppen sørger for at vannet ikke slipper inn i vagina og at blodet ikke lekker ut. En stor fordel med menskoppen er at du trygt kan bade uten å risikere lekkasje.
 1. Menskoppen er bra for muskulaturen
  Det finnes studier som peker mot at skjedemuskulaturen har godt av å bruke menskoppen. Dette kommer av at muskulaturen stimuleres når man bruker menskopp. Muskulaturen kan da bli sterkere. Når muskulaturen styrkes, kan man forebygge problemer med inkontinens på lang sikt.
 1. Et klimasmart alternativ
  Det å ikke bruke forbruksvarer som bind og tamponger er et miljøbevisst valg. Menskoppen har lang levetid og kan brukes om og om igjen. Menskoppen kommer dessuten uten giftstoffer, noe som er bra både for deg og miljøet.
 1. Et økonomisk valg
  Du sparer penger når du ikke lenger må kjøpe bind og tamponger. Du spares for utallige innkjøp av andre typer mensbeskyttelse i menskoppens levetid. Det vil ikke ta lang tid før du har tjent inn utlegget for menskoppen.
 1. Praktisk når du reiser
  Siden menskoppen kan sitte inne i opptil tolv timer, blir dette et svært praktisk alternativ når du er på reise. Den er lett å tømme uansett hvor du befinner deg, og det er ikke så mye som skal til for å følge god håndhygiene. En eller to kopper er alt du trenger for å reise jorden rundt, eller bare til neste by, og du slipper å bekymre deg for når menstruasjonen kommer.
 1. En lettere opplevelse
  En riktig plassert menskopp gir en lett, fleksibel og fri opplevelse. Den skal ikke gnage. Du lærer raskt hvor ofte menskoppen bør tømmes, slik at den ikke blir for full. De første gangene menskoppen brukes anbefaler vi deg å tømme den ofte. Dette for å få en oppfatning om blødningens omfang og for å trene på å føre den inn og ut. Du kommer til å bli overrasket over hvor mye menskoppen rommer. Du føler deg lettere når du vet at mensbeskyttelsen fungerer. Den sitter der den skal. Trygt, behagelig og hygienisk.

APOFEMME FAQ

Sikker betaling med

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta aller siste produkter og tilbud